ΠΙΣΩ
Διαδικτυακές Συζητήσεις

18ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
11 Δεκεμβρίου 2020 Online event

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), διοργανώνει, για 18η χρονιά, το Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας.

Η Αντιπρόεδρος της ΗΑΕΕ, Κυριακή Κοσμίδου, Αναπληρωματικό Μέλος ΔΣ ΣΕΔ & Καθηγήτρια ΑΠΘ, θα συντονίσει το πάνελ με θέμα «Ο ρόλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας στην Ανάπτυξη & την Επιχειρηματικότητα»

Συμμετέχοντες:

Κώστας Ανδριοσόπουλος, Καθηγητής ESCP Business School London, Αντιπρόεδρος ΔΕΠΑ

Γιώργος Ιωάννου, Καθηγητής ΟΠΑ, CEO Χρηματιστηρίου Ενέργειας

Χρήστος Δάλλης, Ηead of Τreasury & Ιnvestment Οperations, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Περιγραφή Συνεδρίου:
Σε συνέχεια της ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ, η οποία έγινε στις 9 Οκτωβρίου και ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στην Εταιρική Διακυβέρνηση και το νέο νόμο 4706/2020, που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, το κυρίως Συνέδριο είναι αφιερωμένο στην προστασία του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του και γενικά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Ελληνικό Χρηματιστήριο, στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Το Συνέδριο χωρίζεται σε 3 ενότητες:
Η 1η ενότητα είναι αφιερωμένη στο κυρίως θέμα του Συνεδρίου και στο Χρηματιστήριο Ενέργειας. Η Προστασία του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την λεγόμενη «πράσινη επιχειρηματικότητα», είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο τα επόμενα χρόνια.  

Η 2η ενότητα έχει τίτλο: «Ο ρόλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην Ανάπτυξη & την Επιχειρηματικότητα» Το Χρηματιστήριο είναι ένας πολύ σημαντικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας. Γι’ αυτό και συνεχώς αναπτύσσεται υιοθετώντας νέα προϊόντα και εγκαινιάζει νέες συνεργασίες, με σκοπό την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.

Η 3η ενότητα έχει τίτλο: «Συμπεράσματα από το Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2020», και σε αυτήν θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από το Πρόγραμμα των Γεν. Συνελεύσεων, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΔ, για 6η συνεχόμενη χρονιά, από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2020, σε συνεργασία με πολλά Πανεπιστήμια, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια.

Το Συνέδριο θα γίνει μέσω διαδικτύου, από την πλατφόρμα Webex, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00.

Αναλυτικό πρόγραμμα, δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφή, στη διεύθυνση:
https://bit.ly/3olxdFy

 

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή