ΠΙΣΩ
Άλλες εκδηλώσεις

Patra’s Green Transport Conference

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
5 Νοεμβρίου 2021 Πολυχώρος Royal Theater, Πάτρα

Το 1st Patra’s Green Transport Conference έρχεται αρχές Νοεμβρίου στην Πάτρα και έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού ως προς την ηλεκτροκίνηση και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας για ένα πράσινο περιβάλλον.

Με σημαντικούς εκπροσώπους της Πολιτείας, της εκπαίδευσης και της αγοράς ως ομιλητές η ΦΙΛΜΠΑ και η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διοργανώνουν το 1st Patra’s Green Transport Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021, στον πολυχώρο του Royal αλλά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του www.synedra.gr.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών το οποίο θα εκπροσωπήσει με κεντρική ομιλία ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Content Partner του συνεδρίου είναι η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE). 

Βασικοί Θεματικοί Πυλώνες του συνεδρίου είναι η ηλεκτροκίνηση και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην μηχανοκίνηση (φυσικό αέριο, υδρογόνο). Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του συνεδρίου θα υπάρχει παρουσίαση Ηλεκτρικών Οχημάτων & Οχημάτων κινούμενων με Φυσικό Αέριο

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία (τηρουμένων των όρων που θα ορίζουν τα τότε υγειονομικά πρωτόκολλα), αλλά και On line.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site και τα social media: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Για να παρακολουθήσετε δια ζώσης τις εργασίες του συνεδρίου, απαραίτητη λόγο υγειονομικού πρωτοκόλλου, είναι η εγγραφή σας στο συνέδριο: Εγγραφή

 

Διοργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ, Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Content Partner: Hellenic Association for Energy Economics (HAEE)  
Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών   
Χρυσός Χορηγός: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
Υποστηρικτές: ASKOUNIS SECURITY, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Χορηγός Επικοινωνίας: inMotion by GAZZETTA.GR

 

05 Νοεμβρίου 2021 | 10:00 π.μ. | Royal Theater - Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα 263 33

& Online: www.synedra.gr | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2610312530 & 2611100410

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή