22 JAN 2024
Σε 2 μέρες το μεγαλύτερο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Για 7η συνεχόμενη χρονιά το πιο μεγάλο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση επιστρέφει, στο μοναδικό χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 η ΗΑΕΕ σε συνεργασία με το insider.gr, διοργανώνει το 7ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της ΚΕΔΕ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικούς της βιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης, εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής σκηνής, αλλά και επαγγελματίες και ερευνητές με καινοτόμες ιδέες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, εντελώς δωρεάν.

Το Συνέδριο είναι δομημένο γύρω από 4 άξονες: Infrastructure Talks, Transport Talks, Safety Talks, και Innovation Talks.

Καθώς η αγορά ηλεκτροκίνησης ωριμάζει στη χώρα μας, στο Συνέδριο θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις της αγοράς, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες ανάπτυξης των αντίστοιχων υποδομών, αλλά και θέματα ασφάλειας και πυρόσβεσης με ζητήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό, όπως παραδείγματος χάριν, η μεταφορά ηλεκτρικών οχημάτων σε πλοία. Επίσης, στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η επόμενη ημέρα της ηλεκτροκίνησης με καινοτόμες τεχνολογίες, όπως είναι η V2G και τα αυτόνομα οχήματα.

Το Συνέδριο έχει ως στόχο μια 360 προσέγγιση στην ηλεκτροκίνηση και την ανάδειξη των μελλοντικά υποσχόμενων τεχνολογιών.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διάλογο με σημαντικούς εκπροσώπους του τομέα ηλεκτροκίνησης, αλλά και να ξεναγηθούν σε 3 ορόφους με περισσότερα από 110 εκθέματα που μαρτυρούν την εξέλιξη του αυτοκινήτου από τα τέλη του 19ου έως και τα τέλη του 20ου αιώνα. 

Η παρακολούθηση του 7ου Συνεδρίου Ηλεκτροκίνησης μπορεί να γίνει, είτε με φυσική παρουσία στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, είτε διαδικτυακά.

👉 Δείτε την Ατζέντα και τη λίστα των επιβεβαιωμένων ομιλητών

👉 Αν δεν έχετε ήδη κάνει την εγγραφή σας, εγγραφείτε τώρα δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους στο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης, την Τετάρτη, 24/1, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ  

 

CORPORATE MEMBERS
Item added to basket.
Click here to log in.
Added
Checkout