12 ΙΑΝ 2022
ΗΑΕΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | Το 5ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης θα διεξαχθεί διαδικτυακά

Αγαπητοί φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ) σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Μολονότι το 2021 αποτέλεσε μια χρονιά γεμάτη αντιξοότητες, στη ΗΑΕΕ πορευόμαστε με αισιοδοξία στο 2022 και την πεποίθηση ότι έρχονται μόνο καλύτερες μέρες.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο πλέον 5ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης, στις 20 Ιανουαρίου 2022. Δυστυχώς, όμως, οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υγείας και η αυξητική πορεία των κρουσμάτων Covid-19 μας υποχρεώνουν να αναθεωρήσουμε την αρχική μας επιθυμία για ένα Συνέδριο με φυσική παρουσία ομιλητών και συμμετεχόντων και να προχωρήσουμε σε μια εξ ολοκλήρου διαδικτυακή εκδήλωση.

Σκοπός μας παραμένει η διοργάνωση ενός υψηλής ποιότητας διαδικτυακού Συνεδρίου που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων, ευνοώντας την αξιόπιστη ενημέρωση και την πολυδιάστατη ανταλλαγή πληροφοριών. Περισσότεροι από 40 ομιλητές από την πολιτική σκηνή, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο αναμένεται να δώσουν το παρών για να αναλύσουν τη δυναμική, τις ευκαιρίες, αλλά και τις προκλήσεις της νέας εποχής της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα και θα μεταδοθεί ζωντανά.

Για τη δωρεάν παρακολούθησή του, εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε διαδικτυακά!

 

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή