ΠΙΣΩ
Άλλες εκδηλώσεις

1st AIEE Energy Symposium: Current and Future Challenges to Energy Security

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
30 Νοεμβρίου 2016 Μιλάνο

Η ενεργειακή ασφάλεια έχει καταστεί βασικό θέμα στη διεθνή agenda. To διήμερο αυτό Συνέδριο αποτελεί ένα forum υψηλού επιπέδου που θα προσπαθήσει να δώσει πληροφορίες για να μεταμορφώσει το ενεργειακό τοπίο σε παγκόσμια κλίμακα. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει ειδικούς σε θέματα ενέργειας από τις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση, διεθνείς οργανισμούς, την πολιτική σκηνή και τη βιομηχανία, καθώς και κορυφαίους ερευνητές και εκπρόσωπους της κοινωνίας για να διερευνήσουν τις νέες και υπάρχουσες ενεργειακές τάσεις, προκλήσεις και να αναζητήσουν λύσεις για να αντιμετωπίσουν τα πιο επίκαιρα  θέματα.

Το 1st AIEE Energy Symposium στοχεύει στη δημιουργία ενός φόρουμ για ανάλυση των νέων εξελίξεων και του οράματος για το μελλοντικό πλαίσιο ενεργειακής ασφάλειας και θα προσπαθήσει να καθορίσει τις ενεργειακές προτεραιότητες για τα επόμενα χρόνια και τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν.

Η AIEE - Ιταλική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία (παράρτημα του IAEE - Διεθνής Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία) διοργανώνει το διεθνές αυτό Συνέδριο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Bicocca του Μιλάνου για να συγκεντρώσει ειδικούς σε θέματα ενέργειας από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κλάδο καθώς και από την πολιτική σκηνή, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες σχετικά με το υπάρχον και το μελλοντικό τοπίο της ενεργειακής ασφάλειας μία έννοια που μεταμορφώνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Στο παρελθόν, η γεωπολιτική και η προμήθεια πετρελαίου και φυσικού αερίου αποτελούσαν τον κυρίαρχο παράγοντα προσδιορισμού της ενεργειακής ασφάλειας. Σήμερα, ευρύτεροι και πιο περίπλοκοι παράγοντες αλληλεπιδρούν τόσο με τη σταθεροποίηση όσο και με την απειλή που αντιμετωπίζει η ενεργειακή ασφάλεια.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να δώσει μια διαφορετική ματιά στις δυνάμεις που οδηγούν σε αυτή τη μετάβαση και στα αποτελέσματα αυτών. Πολλά από αυτά τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά από οτιδήποτε έχουμε συναντήσει στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα διερευνηθούν οι υπάρχουσες και αναδυόμενες τάσεις στον τομέα της ενέργειας, οι προκλήσεις και οι προτάσεις για την ενεργειακή ασφάλεια, τις νέες τεχνολογίες, τις νέες συνθήκες αγοράς και τους νέους φορείς.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή