Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Άλλες εκδηλώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
5 Νοεμβρίου 2021 Πολυχώρος Royal Theater, Πάτρα
Patra’s Green Transport Conference

Η ΗΑΕΕ συμμετέχει στο 1st Patra’s Green Transport Conference που διοργανώνεται στις 5 Νοεμβρίου στην Πάτρα με στόχο την ενημέρωση του κοινού σε θέματα ηλεκτροκίνησης και εναλλακτικών μορφών ενέργειας για ένα πράσινο περιβάλλον.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
19 Σεπτεμβρίου 2019 Πάτρα
7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης

Η ΗΑΕΕ συμμετείχε ως υποστηρικτής στο 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης, που διοργάνωσε η εφημερίδα "Πελοπόννησος", στην Πάτρα μεταξύ 19 και 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος συμμετείχε ως ομιλητής στην ενότητα με τίτλο "Οι ενεργειακές εξελίξεις ως μοχλός περιφερειακής ανάπτυξης".

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
6 Αυγούστου 2019 Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, a Luxury Collection Hotel, Αθήνα
Γεύμα εργασίας για το μέλλον των ενεργειακών σχέσεων ΗΠΑ - Ελλάδας

Μια σημαντική πρωτοβουλία της Επιτροπής Ενέργειας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου, η οποία αφορούσε σε ένα γεύμα εργασίας με προσκεκλημένους υψηλού προφίλ που συζήτησαν για τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας ΗΠΑ - Ελλάδας στον τομέα της ενέργειας.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
1 Απριλίου 2019 Αλκμήνης 5, 11854, Αθήνα
H ΗΑΕΕ στηρίζει & συμμετέχει στο Convergences Greece Forum

Η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE) στηρίζει και συμμετέχει στη διοργάνωση του πρώτου Convergences Forum στην Ελλάδα.

Το Convergences Greece Forum / Συγκλίσεις, που αποτελεί το πλέον διαδραστικό και πρωτότυπο forum, που φέρνει κοντά αντίθετους κόσμους και πόψεις με σκοπό τη σύγκλιση ιδεών, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 1 & 2 Απριλίου στo ιστορικό Θέατρο Ολύμπια και στο The Hub Events, εστιάζοντας στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών Ν.11 Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες, για να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές της χώρας μας, αλλά και να δημιουργήσει γόνιμο έδαφος για «Συγκλίσεις», ώστε να κατακτήσουμε τον απόλυτο στόχο: μία Ελλάδα με Μηδέν Αποκλεισμό, Μηδέν Αποτύπωμα Άνθρακα, Μηδέν Φτώχεια.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
28 Μαρτίου 2019 Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Power & Gas Supply Forum | Η ελληνική αγορά ρεύματος και αερίου μπροστά στα νέα δεδομένα

Ενόψει των τεκτονικών αλλαγών που φέρνει το target model και με δεδομένη την ανάγκη επέκτασης και εδραίωσης σε υγιείς βάσεις της αγοράς προμήθειας ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών, και ειδικά ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, ανάγκη που αποτελεί ταυτόχρονα και υποχρέωση της χώρας, η δημοσιογραφική ομάδα του energypress διοργανώνει συνέδριο με τίτλο: Power & Gas Supply Forum – Η ελληνική αγορά προμήθειας μπροστά στα νέα δεδομένα.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
18 Δεκεμβρίου 2018 Wyndham Grand Athens Hotel
Renpower Greece 2018

Η HAEE συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας στο διεθνές συνέδριο "Renpower Greece 2018 – The Renewable Energy, Power Infrastructure & Energy Efficiency Investors Conference".

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
10 Δεκεμβρίου 2018 Milan, Bocconi University
3rd AIEE Energy Symposium Current and Future Challenges to Energy Security

Το 1st AIEE Symposium on Energy Security - Milan 2016 και το 2nd AIEE Energy Symposium - Rome 2017- αποτέλεσαν μια ευκαιρία να εξερευνηθούν νέες και υφιστάμενες ενεργειακές τάσεις, προκλήσεις και λύσεις για την ενεργειακή ασφάλεια, τις νέες τεχνολογίες, τις νέες συνθήκες και τους νέους φορείς της αγοράς. Συνεχίζοντας την επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 3rd AIEE Energy Symposium.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
19 Νοεμβρίου 2018 Αθηνών 110, 104 42, Αθήνα
NATURAL GAS MARKET | THE ESSENTIALS & INTRODUCTION TO POWER EXCHANGE CONCEPT: MARKETS & PRODUCTS

Η ΗΑΕΕ είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών και σας προσκαλεί να έχετε μια πραγματική κατανόηση της συνολικής Αγοράς Φυσικού Αερίου, σε ένα διήμερο σεμινάριο, από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου 2018, στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το μάθημα αυτό αναπτύχθηκε από τρεις ειδικούς στον τομέα αυτό και περιγράφει θέματα σχετικά με την υποδομή φυσικού αερίου, την αποθήκευση αυτού και τα ρυθμιστικά θέματα. Επικεντρώνεται στα οικονομικά του φυσικού αερίου και εστιάζει σε στρατηγικές συναλλαγών και τη διαχείριση των τιμών με παράγωγα. Εκτός αυτού, το σεμινάριο εξηγεί τις τρέχουσες εξελίξεις στις ευρωπαϊκές αγορές χονδρικής πώλησης φυσικού αερίου και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
8 Οκτωβρίου 2018 Φιλοθέου Α’ αρ. 8, Ιεράπετρα
Αφαλάτωση με ΑΠΕ σε νησιά | Προοπτικές και χρηματοδοτικές ευκαιρίες για την Κρήτη

Η ΗΑΕΕ είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει τον TOEB Ιεράπετρας, που σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιομηχανικών, Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Συστημάτων και το Πολυτεχνείο Κρήτης, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Ημερίδα με τίτλο"Αφαλάτωση με ΑΠΕ σε νησιά", προς ανάλυση των προοπτικών και των χρηματοδοτικών ευκαιριών για την Κρήτη, στις 8 Οκτωβρίου 2018, στην Αίθουσα B.I.C. Κρήτης, Φιλοθέου Α’ αρ. 8, στην Ιεράπετρα.

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
3 Μαίου 2018 Wyndham Grand Athens Hotel
Παρουσίαση βιβλίου : Δρ. Θεόδωρος Τσακίρης | Ενεργειακή Ασφάλεια και Διεθνής Πολιτική

Ο Δρ. Θεόδωρος Τσακίρης εξέδωσε το βιβλίο του με τίτλο "Ενεργειακή Ασφάλεια και Διεθνής Πολιτική". 

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
25 Απριλίου 2018 Royal Olympic Hotel
7ο Ενεργειακό Συνέδριο “Καινοτομία & Επενδύσεις προς μία Βιώσιμη Ενεργειακή Μετάβαση”

Το Energy & Sustainability Club και το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το 7ο Συνέδριο Ενέργειας με τίτλο: “Καινοτομία & Επενδύσεις προς μία Βιώσιμη Ενεργειακή Μετάβαση”, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 (17:00 - 21:00), στο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43, Αθήνα).

Από την ίδρυσή του το 2011, το Energy & SustainabilityClub έχει επιτύχει αξιοσημείωτη αναγνώριση στην Eλληνική αγορά ενέργειας, αυξάνοντας σημαντικά την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ενεργειακή έρευνα και τις προκλήσεις της αγοράς. Μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του, κάθε χρόνο αξιόπιστα στελέχη (υπουργοί, διευθύνοντες σύμβουλοι, πρόεδροι, πρεσβευτές, τραπεζίτες κ.α.) από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριό του.

Το συνέδριο θα καλύψει ποικίλους τομείς, όπως οι καινοτόμες τάσεις εντός των αγορών ενέργειας, οι σύγχρονες μέθοδοι χρηματοδότησης των ενεργειακών επενδύσεων, με έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη και τις νέες τεχνολογίες. Όλα τα παραπάνω θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
28 Νοεμβρίου 2017 527 Finchley Road, NW3 7BG, Λονδίνο
Energy developments in SE Europe: Riding the Global Trends

Το ESCP Europe Business School, το RCEM και η HAEE διοργάνωσαν επιτυχώς τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο "Energy developments in SE Europe: Riding the Global Trends", στις 28 Νοεμβρίου 2017. 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
2 Νοεμβρίου 2017 Πανεπιστήμιο LUMSA, Ρώμη
2nd AIEE Energy Symposium Current and Future Challenges to Energy Security

Η ενεργειακή ασφάλεια αποτελεί βασικό θέμα της ατζέντας της διεθνούς ασφάλειας. Το διήμερο Συνέδριο ήταν ένα φόρουμ υψηλού επιπέδου που παρείχε πληροφορίες για τη μετατροπή του ενεργειακού τοπίου του κόσμου μας. Το Συνέδριο συγκέντρωσε ειδικούς σε θέματα ενέργειας από επιχειρήσεις, την κυβέρνηση, τους διεθνείς οργανισμούς, την πολιτική σκηνή και τη βιομηχανία, καθώς και κορυφαίους ερευνητές και εκπροσώπους της κοινωνίας.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
7 Σεπτεμβρίου 2017 Ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki | Αλεξανδρούπολη
1st Oil & Gas Forum, Greece: A Prospective Key Energy Player in South East Europe

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΗΑΕΕ), το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε το 1st Oil & Gas Forum, στην Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
10 Μαίου 2017 ESCP Europe Paris Campus
ESCP Europe EVRT: E-Mobility Conference, Παρίσι

Το Συνέδριο του Παρισιού αποτέλεσε το κλείσιμο του ESCP Europe Electric Vehicle Road Trip (EVRT).

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
28 Απριλίου 2017 ESCP Europe Madrid Campus
ESCP Europe EVRT: E-Mobility Conference "Managing the Energy Future", Μαδρίτη

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών MSc in Energy Management του ESCP Europe Business School συμμετείχαν σε μία διήμερη ευρωπαϊκή εκδρομή για να υποστηρίξουν την υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων και τη μετάβαση σε μια ένα βιώσιμο και καθαρό μέλλον.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
27 Απριλίου 2017 Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα)
6ο Ενεργειακό Συνέδριο: ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙA Αναζητώντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης

Το Energy & Sustainability Club και το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν το 6ο Ενεργειακό Συνέδριο με τίτλο: ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙA: Αναζητώντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, την Πέμπτη 27 Απριλίου, 2017 (17:00 – 21:00), ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα).

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
25 Απριλίου 2017 The Building Centre, Λονδίνο
ESCP Europe EVRT: E-Mobility Conference, Λονδίνο

Το Συνέδριο E-Mobility Conference αποτέλεσε την εναρκτήρια δράση του ESCP Europe Electric Vehicle Road Trip 2017 (EVRT).

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
28 Μαρτίου 2017 Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος- Μεγάλο Αμφιθέατρο
Η Αγορά Ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

Η Διοικούσα Επιτροπή του "Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος" και το Διοιηκητικό Συμβούλιο του "Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης" έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση με θέμα:

Η Αγορά Ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη
Δίκτυα & Μεταφορά // Διανομή & Προμήθεια Φυσικού Αερίου // CNG-Συμπιεσμένο Φυσικό Αέριο

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
18 Φεβρουαρίου 2017 Αμφιθέατρο Αλέξης Μινωτής, Δημαρχείο Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκη
Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτικές επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη

Η Ενεργειακή Ημερίδα με τίτλο "Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτικές επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη" που θα λάβει χώρα την 18η Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη , διοργανώνεται από τη Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, και το Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
19 Δεκεμβρίου 2016 Επιμελητήριο Αχαΐας, Πάτρα
1η Ενεργειακή Ημερίδα για τη Δυτική Ελλάδα

1η Ενεργειακή Ημερίδα για τη Δυτική Ελλάδα που θα λάβει χώρα την 19η Δεκεμβρίου 2016 στο επιμελητήριο Αχαΐας, στην Πάτρα, διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE) και την εφημερίδα Πελοπόννησος, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
30 Νοεμβρίου 2016 Μιλάνο
1st AIEE Energy Symposium: Current and Future Challenges to Energy Security

Το 1st AIEE Energy Symposium στοχεύει στη δημιουργία ενός φόρουμ για ανάλυση των νέων εξελίξεων και του οράματος για το μελλοντικό πλαίσιο ενεργειακής ασφάλειας και θα προσπαθήσει να καθορίσει τις ενεργειακές προτεραιότητες για τα επόμενα χρόνια και τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
3 Νοεμβρίου 2016 Hyatt Regency Hotel, Θεσσαλονίκη
Adding the last piece of the puzzle: Integrating South East Europe into the IEM, South East Europe Regional Conference 2016

Πώς εξελίσσεται η ολοκλήρωση της αγοράς ενέργειας, ο επιχειρησιακός συντονισμός και η συνεργασία προς αυτόν στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης; Πώς μπορεί να ξεπεραστεί ο σημερινός κατακερματισμός της αγοράς και να προωθηθούν πιο ρευστές διασυνοριακές αγορές στην περιοχή; Ποιες είναι οι περιφερειακές ανάγκες υποδομής και πώς μπορούν να προσελκυστούν οι απαραίτητες επενδύσεις για την εξασφάλιση αποτελεσματικότερης ανάπτυξης και χρήσης των υποδομών; Ποιες είναι οι δυνατότητες για συνεργασία με τα TSO-DSO, τα έξυπνα δίκτυα και τη διαχείριση δεδομένων σε περιφερειακό επίπεδο;

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
22 Ιουνίου 2016 Αθήνα
2nd Eurasian Natural Gas Infrastructure Conference

Το Συνέδριο ENGI αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της βιομηχανίας φυσικού αερίου που έχει ως στόχο την υλοποίηση των τρεχόντων και μελλοντικών έργων φυσικού αερίου στην Ευρασία, με έμφαση στους αγωγούς φυσικού αερίου, την αποθήκευση και το LNG.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή