ΠΙΣΩ
Southeast Europe Energy Forum

SOUTHEAST EUROPE ENERGY FORUM 2018

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 MET Hotel Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Το Φόρουμ πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2018, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η τιμημένη χώρα και μια εκτεταμένη κυβερνητική και επιχειρηματική αντιπροσωπεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες παρευρέθηκε στο Φόρουμ. Ο Υφυπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Mark W. Menezes, καθώς και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελληνική Δημοκρατία, Geoffrey Pyatt, μίλησαν στο Φόρουμ και παρουσίασαν τις αμερικανικές προοπτικές για τον ενεργειακό τομέα.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του Φόρουμ Ενέργειας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ήταν η συζήτηση της επιτροπής με τέσσερις Υπουργούς Ενέργειας από την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, που αποτελούνταν από τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργο Σταθάκη, την Υπουργό Ενέργειας της Βουλγαρίας, κα. Temenuzhka Petkova, τον Υπουργό Ορυχείων και Ενέργειας της Δημοκρατίας της Σερβίας, κ. Αλεξάνταρ Άντιτς και τον Υπουργό Εθνικών Υποδομών, Ενέργειας και Υδατικών Πόρων του Κράτους του Ισραήλ, κ. Γιουβάλ Στάινιτς.

Το Φόρουμ Ενέργειας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης συγκέντρωσε εκπροσώπους από την πολιτική σκηνή, κορυφαίους παράγοντες της αγοράς, ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες που παρουσίασαν τις θέσεις τους και συζήτησαν τα θέματα του ενεργειακού τομέα στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ πραγματοποιήθηκαν επίσης διμερείς και πολυμερείς υπουργικές συναντήσεις και συζητήσεις για την ενεργειακή πολιτική της ΝΑ Ευρώπης.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή