Εκδηλώσεις HAEE

Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης

Το Συνέδριο αποτελεί την ετήσια διοργάνωση για την ηλεκτροκίνηση, τα εναλλακτικά καύσιμα, την ανάπτυξη της πράσινης επιχειρηματικότητας και τις επενδύσεις στον τομέα της πράσινης μετακίνησης.

Μέσα από το Συνέδριο επιτυγχάνεται η διασύνδεση σημαντικών παραγόντων της αγοράς, ακαδημαϊκών και πολιτικών προσωπικοτήτων με σκοπό την ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της τεχνολογίας, στο θεσμικό πλαίσιο των βιώσιμων μεταφορών, στις επενδύσεις, στις υποδομές και τη δημιουργία συνεργιών, σε ένα περιβάλλον που προωθούνται οι πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των πράσινων μεταφορών.

Παράλληλα, μέσα από τις συζητήσεις και τις ομιλίες ενημερώνεται το κοινό και μυείται σε νέες πρακτικές στηρίζοντας την περαιτέρω εξέλιξη του κλάδου της ηλεκτροκίνησης.

Η θεματολογία του Συνεδρίου στηρίζεται σε 4 πυλώνες που αφορούν:

  • στην Ενέργεια – Ενεργειακή μετάβαση και πώς αυτή συμβάλλει στη βιώσιμη κινητικότητα,
  • στις Μεταφορές – Ηλεκτροκίνηση, Μικροκινητικότητα και ανάπτυξη του κλάδου των βιώσιμων μεταφορών,
  • στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Χρηματοδοτικά κανάλια για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων δράσεων που σχετίζονται με τη μετακίνηση, καθώς και προβολή καλών πρακτικών που ήδη εφαρμόζονται σε περιφέρειες της χώρας,
  • στα Εναλλακτικά Καύσιμα – Υδρογόνο, φυσικό αέριο & ηλεκτρομαγνητισμός.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
20 Ιανουαρίου 2022 Διαδικτυακή εκδήλωση
5ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
20 Ιανουαρίου 2021 Online event
4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
20 Ιανουαρίου 2020 Τεχνόπολη, Γκάζι
3ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
22 Ιανουαρίου 2019 Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα
2ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης

Η HAEE και το ειδησεογραφικό portal insider.gr συνδιοργάνωσαν το 2ο Συνέδριο EcoMobility, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018, στις 09:00, στην Αίγλη Ζαππείου, στην Αθήνα.

Στο 1ο Συνέδριο EcoMobility παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στη βιώσιμη μεταφορά, στο θεσμικό πλαίσιο, στις νέες επενδύσεις και στις υποδομές, καθώς και οι προτάσεις αγοράς και οι ευκαιρίες για την εξέλιξη των τομέων της αυτοκινητοβιομηχανίας, των καυσίμων και της αποθήκευσης ενέργειας που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για αυτούς τους τομείς. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
22 Μαρτίου 2018 Αίγλη Ζαππείου
1ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης

Η HAEE και το ειδησεογραφικό portal insider.gr συνδιοργάνωσαν το 1ο Συνέδριο EcoMobility, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2018, στις 10:00, στην Αίγλη Ζαππείου, στην Αθήνα.

Στο 1ο Συνέδριο EcoMobility παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στη βιώσιμη μεταφορά, στο θεσμικό πλαίσιο, στις νέες επενδύσεις και στις υποδομές, καθώς και οι προτάσεις αγοράς και οι ευκαιρίες για την εξέλιξη των τομέων της αυτοκινητοβιομηχανίας, των καυσίμων και της αποθήκευσης ενέργειας που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για αυτούς τους τομείς.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή