ΠΙΣΩ
Ετήσιο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης

5ο Συνέδριο Ενεργειακής Μετάβασης HAEE

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2020 Theoxenia Palace Hotel, Κηφισιά
Λόγω των τελευταίων εξελίξεων της πανδημίας του κορωνοϊού, η HAEE αναβάλει το 5ο Συνέδριο Ενεργειακής Μετάβασης για 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου 2020.

Το φετινό Συνέδριο Ενεργειακής Μετάβασης θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, (30/9 - 2/10, 2020), και θα επικεντρωθεί σε προκλήσεις ενεργειακών, οικονομικών και περιβαλλοντικών θεμάτων. Το Συμπόσιο στοχεύει στην παροχή ενός διεθνούς φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων και εμπειριών μεταξύ εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών που ασχολούνται με ακαδημαϊκούς, επιχειρηματικούς, κυβερνητικούς, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, που εργάζονται σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την ενέργεια, το περιβάλλον και την οικονομία.

Η Ευρώπη έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την αύξηση του μεριδίου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ωστόσο, το τοπίο της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τις πολλαπλές μεταβαλλόμενες γεωπολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, θέτει σοβαρά ερωτήματα, προκλήσεις και ευκαιρίες για χώρες, βιομηχανίες, επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς. Το Συμπόσιο θα επικεντρωθεί σε αυτές τις ανησυχίες και θα παρέχει επίσης μια στενή επισκόπηση των αυξημένων ευκαιριών στον ενεργειακό τομέα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αναμένουμε να φιλοξενήσουμε περισσότερες από 50 επιστημονικά άρθρα, και περισσότερους από 100 ομιλητές , όπου Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Πρόεδροι κορυφαίων ενεργειακών εταιρειών, Ηγέτες σημαντικών θεσμών - από όλο τον κόσμο - υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και πολιτικοί ηγέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις απόψεις τους. Ως εκ τούτου, θα συζητηθούν πολλά έργα και επενδυτικές ευκαιρίες, καθώς και η δυνατότητα σημαντικών διεθνών παραγόντων ενέργειας να συμμετάσχουν στις ελληνικές ενεργειακές αγορές.

Για την εγγραφή σας, κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συμποσίου στη διεύθυνση:

E-mail: haee2020@haee.gr

Ρίξτε μια ματιά στα κυριότερα στηγμιότυπα του 4ου Συνεδρίου Ενεργειακής Μετάβασης.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ HAEE
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.
Πατήστε εδώ για να κάνετε log-in.
Προστέθηκε
Πληρωμή