ΕΓΓΡΑΦΗ
6 Μάιος 2019
4th Annual Symposium | Διεθνές Συνέδριο
Divani Caravel Hotel, Αθήνα, Ελλάδα
from 06/05/2019, 08:30 to 08/05/2019, 18:00

Η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE) διοργανώνει το 4ο Ετήσιο Συνέδριο, με τίτλο "Energy Transition IV SE Europe and beyond", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Divani Caravel Hotelστην Αθήνα, στις 6-8 Μαΐου 2019 και θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της ενέργειας, καθώς και σε οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Το Συνέδριο στοχεύει στην παροχή ενός διεθνούς φόρουμ ανταλλαγής ιδεών, αποτελεσμάτων έρευνας και εμπειριών μεταξύ ειδικών και επαγγελματιών του ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού κλάδου και της πολιτικής σκηνής, σε σχέση με την ενέργεια, το περιβάλλον και την οικονομία.

4th Annual Symposium

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο της ΗΑΕΕ θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε πάνω από 150 ομιλητές από τη διεθνή ενεργειακή κοινότητα, αναφορικά με τις νέες προκλήσεις στην ενεργειακή μετάβαση.

Παρακολουθήστε εδώ τα highlights του 3rd HAEE International Conference , εγγραφείτε στο 4ο Διεθνές Συνέδριο και εξασφαλίστε την διαμονή σας στο Divani Caravel Athens εδώ!

 

Teaser Video

 

Highlights of the 4th Annual Symposium

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ