Ατομική Συνδρομή

Η συνδυασμένη ατομική συνδρομή στη ΗΑΕΕ και το ΙΑΕΕ είναι €120 ετησίως. Μέσω της ατομικής συνδρομής παρέχεται είσοδος στα Συνέδρια και τις Εκδηλώσεις της HAEE, στις εκδόσεις της HAEE και στον κατάλογο των μελών. Επιπλέον, παρέχεται συνδρομή στα περιοδικά του IAEE και πρόσβαση στα πρακτικά των συνεδρίων και στον παγκόσμιο κατάλογο μελών. Το έτος συνδρομής ξεκινά τον Ιανουάριο και λήγει το Δεκέμβριο.

Για να δείτε το πλήρες φάσμα των πλεονεκτημάτων, πατήστε εδώ.

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Εταιρική Συνδρομή

Ως εταιρικό μέλος της HAEE σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχετε σε μια κοινότητα ηγετών της βιομηχανίας και του ακαδημαϊκού κλάδου που δεσμεύεται να προωθήσει και να υποστηρίξει τον ανοιχτό διάλογο για το μέλλον της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της οικονομίας, ώστε να εφοδιάσουν με τον πιο βέλτιστο τρόπο την επόμενη γενιά επαγγελματιών.

Όντας εταιρικό μέλος της HAEE, υποστηρίζετε έναν οργανισμό που έχει ως στόχο να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην προώθηση της ενεργειακής οικονομίας, της ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής, εστιάζοντας στο ενεργειακό σύστημα της ΕΕ, στις παγκόσμιες αγορές ενέργειας, στην κλιματική πολιτική και στο μελλοντικό ενεργειακό τοπίο.

Η υποστήριξη της εταιρείας σας θα μας βοηθήσει να διοργανώνουμε υψηλού επιπέδου συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις, επιτρέποντας παράλληλα στο ανθρώπινο δυναμικό σας να έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις δράσεις μας. Τα μέλη των εταιρειών έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να δηλώσουν υποψηφιότητα για εκλογή στην εκτελεστική επιτροπή της HAEE. Μέσω της συμμετοχής στην επιτροπή τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τη στρατηγική κατεύθυνση και τις δραστηριότητες της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης.

Για να δείτε τα προνόμια των εταιρικών μελών, πατήστε εδώ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Φοιτητική Συνδρομή

Η φοιτητική συνδρομή στη HAEE παρέχει στους φοιτητές τα προνόμια της ατομικής συνδρομής στο ελάχιστο κόστος των €50 ετησίως. Μέσω της συνδρομής, οι φοιτητές αποκτούν πρόσβαση σε ένα δίκτυο εξειδικευμένων στελεχών του ακαδημαϊκού χώρου, της βιομηχανίας και του δημόσιου τομέα σε ανώτερο επίπεδο. Η κοινότητα της HAEE αποτελεί ένα αποτελεσματικό πεδίο για τη μελλοντική επαγγελματική πορεία των σπουδαστών. Δυνατότητα φοιτητικής συνδρομής έχουν όσοι είναι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές πλήρους φοίτησης με έγκυρη ακαδημαϊκή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται στην ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας.

Για να δείτε τα προνόμια της φοιτητικής συνδρομής, πατήστε εδώ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Μορφές Συνδρομής

Υπάρχουν τρεις μορφές συνδρομής στη HAEE: Ατομική, Φοιτητική και η Εταιρική. Όλες οι μορφές συνδρομής παρέχουν και ταυτόχρονη συνδρομή στο IAEE. Οι τομείς εξειδίκευσης της HAEE είναι η ενεργειακή οικονομία, η ενεργειακή πολιτική, η προστασία του περιβάλλοντος με επίκεντρο το ενεργειακό σύστημα της ΕΕ, η παγκόσμια αγορά ενέργειας, η κλιματική πολιτική και το μελλοντικό ενεργειακό τοπίο.

Τα μέλη της HAEE έχουν ως κοινό το ενδιαφέρον για θέματα ενέργειας, περιβάλλοντος και οικονομίας και προέρχονται από τον ακαδημαϊκό τομέα, την κυβέρνηση, τους διεθνείς οργανισμούς, τους ρυθμιστικούς φορείς φορέων, τη βιομηχανία και τον χρηματοπιστωτικό τομέα.